puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Managereille

Pysy johtamasi kiinteistön tilanteen tasalla

Huolehtiva bisneskumppani auttaa ottamaan kiinteistötekniikan kontrolliin. Olemme tutkittuun ja mitattuun tietoon perustuvien toimintamallien edelläkävijä. Siksi ratkaisuistamme seuraa säästöä ja hyvinvointia. Raportoinnin helppous ja reaaliaikainen tieto helpottavat kiinteistön johtamista.

Kiinteistöjohtaminen on helpompaa, kun kiinteistötekniikka ja lämmönhallinta toimivat häiriöttämästi

Häiriöttömyys

Toimiva kiinteistötekniikka ja lämmönhallinta tekevät kiinteistöistä terveellisiä, turvallisia ja energiatehokkaita. Asiakkaidesi tyytyväisyys kasvaa.

Tehosta kiinteistöjohtamista reaaliaikaisella raportoinnilla

Taloudellisuus

Helpompi raportointi ja reaaliaikainen tieto säästävät aikaasi ja kustannuksia. Teet tutkitusti oikeita asioita ja kiinteistöhuollon työkuorma vähenee.

Pysyttele kiinteistöjohtamisen kärjessä

Ekologisuus

Suurin osa Suomen kiinteistöistä hukkaa energiaa. Ole edelläkävijä tutkittuun tietoon perustuvassa optimoinnissa ja saat ison kilpailuvaltin asiakashankintaasi.

Kiinteistön energiatehokkuus tarkoittaa helpompaa ylläpitoa ja hallitumpaa kiinteistön johtamista

Energiatehokkuus

Optimoimalla lämmön, ilmanvaihdon ja huollon kokonaisuuden tulee kiinteistöstä energiatehokas ja helpommin ylläpidettävä.

Miten TPI Control helpottaa työtäsi?

Ennakointi kannattaa kiinteistön johtamisessa

Kiinteistötekniikka tarvitsee ylläpitoa toimiakseen oikein. Me autamme kontrolloimaan lämpöä ja ilmanvaihtoa ennakoivasti. Aloitamme olosuhdeselvityksellä ja kunnostuksella, jonka jälkeen voit jättää lämmönsiirtoprosessit TPI:n kontrolloitavaksi.Olosuhdeselvitys antaa avuliasta lisätietoa kiinteistöjohtamiseen

Olosuhdeselvitys kertoo kiinteistösi ongelmat. Mittaamme ja tutkimme huolellisesti, jonka jälkeen saat selkeät raportit ja lämmönsiirron ohjausarvot.

Kunnosta johtamasi kiinteistön lämmönsiirtoprosessit

Kunnostus laittaa kiinteistösi lämmönsiirtoprosessit kuntoon, mistä seuraa säästöjä, hyvinvointia ja häiriöttömyyttä.

Säilytä kontrolli kiinteistösi johtamisessa

Kontrolli minimoi turhat huoltokäynnit, kustannukset ja ilmanvaihdon ja lämmityksen epätasapainon aiheuttamat ongelmat. Kontrolloimme kokonaisuutta lämmönsiirron ohjausarvoilla.

Jätä tietosi ja otamme yhteyttä

Ajankohtaista

#

TPI Controlin käyttöönottopalvelu vähentää korjausvelkaa

Korjausvelka kertoo, kuinka paljon enemmän rakennuksiin olisi pitänyt investoida, jotta ne olisivat kaikin puolin kunnossa. Rakennus- ja saneerausprojektit toteutetaan useiden eri toimijoiden kesken, ja tavallisesti korjausvelan suurin aiheuttaja on kokonaisuuden hallinnan ja ohjauksen puute. TPI Controlin käyttöönottopalvelun avulla kiinteistön sisäolosuhteisiin vaikuttavat prosessit saadaan paremmin hallintaan.
Lue lisää
#

Rekry: Operatiivinen johtaja

Haemme näkemyksellistä ja kokenutta talotekniikan rautaista ammattilaista osaksi cleantech-alan tunnettua, arvostettua ja dynaamista asiantuntijaryhmää.
Lue lisää
#

Ota kiinteistösi sisäolosuhteet, energiankäyttö ja elinkaari kontrolliin

TPI Controlilta löytyy referenssit esimerkiksi 60 kiinteistön ja yhteensä 300 lämmöntalteenottolaitteen toiminnan analysoinnista ja kunnostamisesta, jolla on saavutettu yhteensä liki 8500 MWh:n energiansäästö vuositasolla. Yksittäisissä kohteissa energiansäästö on ollut jopa yhdeksän prosenttia.
Lue lisää

Asiakkaitamme

Tamro

Tamro – Säännölliset kontrollikäynnit osana elinkaariajattelua
Lue koko tarina

Sponda

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin
Lue koko tarina

Ota yhteyttätpi@tpi.fi