puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Managereille

Pysy tilanteen tasalla

Huolehtiva bisneskumppani auttaa ottamaan kiinteistötekniikan kontrolliin. Olemme tutkittuun ja mitattuun tietoon perustuvien toimintamallien edelläkävijä. Siksi ratkaisuistamme seuraa säästöä ja hyvinvointia. Raportoinnin helppous ja reaaliaikainen tieto helpottavat työtäsi.

Häiriöttömyys

Toimiva kiinteistötekniikka ja lämmönhallinta tekevät kiinteistöistä terveellisiä, turvallisia ja energiatehokkaita. Asiakkaidesi tyytyväisyys kasvaa.

Taloudellisuus

Helpompi raportointi ja reaaliaikainen tieto säästävät aikaasi ja kustannuksia. Teet tutkitusti oikeita asioita ja kiinteistöhuollon työkuorma vähenee.

Ekologisuus

Suurin osa Suomen kiinteistöistä hukkaa energiaa. Ole edelläkävijä tutkittuun tietoon perustuvassa optimoinnissa ja saat ison kilpailuvaltin asiakashankintaasi.

Energiatehokkuus

Optimoimalla lämmön, ilmanvaihdon ja huollon kokonaisuuden tulee kiinteistöstä energiatehokas ja helpommin ylläpidettävä.

Miten TPI Control helpottaa työtäsi?

Ennakointi kannattaa

Kiinteistötekniikka tarvitsee ylläpitoa toimiakseen oikein. Me autamme kontrolloimaan lämpöä ja ilmanvaihtoa ennakoivasti. Aloitamme olosuhdeselvityksellä ja kunnostuksella, jonka jälkeen voit jättää lämmönsiirtoprosessit TPI:n kontrolloitavaksi.Olosuhdeselvitys kertoo kiinteistösi ongelmat. Mittaamme ja tutkimme huolellisesti, jonka jälkeen saat selkeät raportit ja lämmönsiirron ohjausarvot.

Kunnostus laittaa kiinteistösi lämmönsiirtoprosessit kuntoon, mistä seuraa säästöjä, hyvinvointia ja häiriöttömyyttä.

Kontrolli minimoi turhat huoltokäynnit, kustannukset ja ilmanvaihdon ja lämmityksen epätasapainon aiheuttamat ongelmat. Kontrolloimme kokonaisuutta lämmönsiirron ohjausarvoilla.

Jätä tietosi ja otamme yhteyttä

Ajankohtaista

#

Innovatiivista pakkasnesteen kierrätystä

Kierrättämällä tilavuudeltaan 1 m3 40 % pakkasnestettä saadaan 567 kg vähemmän CO2 päästöjä.
Lue lisää
#

Optimaaliset nesteet lämmönsiirrolle

TPI Control valmistaa huippulaatuisia nesteitä lämmönsiirron eri tarpesiin: pesuaineita, pakkasnesteitä ja passivointiaineita.
Lue lisää
#

TPI Control BICS-hankkeen kiihdyttämössä

TPI Control on osallistunut Tekesin rahoittamaan kaksivuotiseen Boosting the Internationalization of Cleantech SMEs (BICS) tutkimushankkeeseen, jonka tavoitteena on suomalaisten cleantech-sektorilla toimivien pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen.
Lue lisää

Asiakkaitamme

Sponda

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin
Lue koko tarina
#

Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki - Tasaisempaa lämpöä asiantuntijoiden avulla
Lue koko tarina

Ota yhteyttätpi@tpi.fi