puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Asiantuntijoille

Hyödynnä uusin tieto

Kiinteistötekniikka muuttuu entistä nopeammin. Asiantuntijan on oltava tilanteen tasalla. TPI Control on huolehtiva bisneskumppani, jonka osaaminen täydentää työkalupakkiasi.

Autamme lämmönsiirron prosessien haltuunotossa jo suunnitteluvaiheesta alkaen.

Häiriöttömyys

Oikein suunniteltu ja ajanmukaisin huolto-ohjein varustettu kiinteistötekniikka varmistaa, että turhilta korjausremonteilta vältytään ja asiakkaasi ovat tyytyväsiä.

Taloudellisuus

Vastuu budjetista ja elinkaaresta on hallittavissa vain selkeillä laatumittareilla. TPI Control tarjoaa tutkittua tietoa, jonka avulla rakentaminen ja ylläpito saadaan optimoitua kestävästi.

Ekologisuus

Suurin osa Suomen kiinteistöistä hukkaa energiaa. Ole edelläkävijä tutkittuun tietoon perustuvassa suunnittelussa ja optimoinnissa ja saat ison kilpailuvaltin.

Energiatehokkuus

Kiinteistöstä tulee energiatehokas ja helposti ylläpidettävä, kun optimoimme lämmön ja ilmanvaihdon prosessit mitatuilla ohjausarvoilla.

Miksi tämä kaava Q = Cp * m * ∆t saadaan toimimaan optimaalisesti?

Ennakointi kannattaa

Kiinteistötekniikka tarvitsee ylläpitoa toimiakseen oikein. Me autamme kontrolloimaan lämpöä ja ilmanvaihtoa ennakoivasti. Aloitamme olosuhdeselvityksellä ja kunnostuksella, jonka jälkeen voit jättää lämmönsiirtoprosessit TPI:n kontrolloitavaksi.Olosuhdeselvitys kertoo kiinteistösi ongelmat. Mittaamme ja tutkimme huolellisesti, jonka jälkeen saat selkeät raportit ja lämmönsiirron ohjausarvot.

Kunnostus laittaa kiinteistösi lämmönsiirtoprosessit kuntoon, mistä seuraa säästöjä, hyvinvointia ja häiriöttömyyttä.

Kontrolli minimoi turhat huoltokäynnit, kustannukset ja ilmanvaihdon ja lämmityksen epätasapainon aiheuttamat ongelmat. Kontrolloimme kokonaisuutta lämmönsiirron ohjausarvoilla.

Jätä tietosi ja otamme yhteyttä

Ajankohtaista

#

Innovatiivista pakkasnesteen kierrätystä

Kierrättämällä tilavuudeltaan 1 m3 40 % pakkasnestettä saadaan 567 kg vähemmän CO2 päästöjä.
Lue lisää
#

Optimaaliset nesteet lämmönsiirrolle

TPI Control valmistaa huippulaatuisia nesteitä lämmönsiirron eri tarpesiin: pesuaineita, pakkasnesteitä ja passivointiaineita.
Lue lisää
#

TPI Control BICS-hankkeen kiihdyttämössä

TPI Control on osallistunut Tekesin rahoittamaan kaksivuotiseen Boosting the Internationalization of Cleantech SMEs (BICS) tutkimushankkeeseen, jonka tavoitteena on suomalaisten cleantech-sektorilla toimivien pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen.
Lue lisää

Asiakkaitamme

Sponda

Sponda - TPI Controlin palvelut varmistavat nopean reagoinnin ilmanvaihto-ongelmiin
Lue koko tarina
#

Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki - Tasaisempaa lämpöä asiantuntijoiden avulla
Lue koko tarina

Ota yhteyttätpi@tpi.fi