puh. 020 7598 200 email: tpi@tpi.fi

Asiantuntijoille

Hyödynnä kiinteistötekniikan uusin tieto

Kiinteistötekniikka muuttuu entistä nopeammin. Asiantuntijan on oltava tilanteen tasalla. TPI Control on huolehtiva bisneskumppani, jonka osaaminen täydentää työkalupakkiasi.

Autamme lämmönsiirron prosessien haltuunotossa jo suunnitteluvaiheesta alkaen.

Kiinteistötekniikan häiriöttömyys tarkoittaa mielenrauhaa

Häiriöttömyys

Oikein suunniteltu ja ajanmukaisin huolto-ohjein varustettu kiinteistötekniikka varmistaa, että turhilta korjausremonteilta vältytään ja asiakkaasi ovat tyytyväsiä.

Kiinteistötekniikan toimivuuden lisäksi myös taloudelliset mittarit ovat tärkeitä

Taloudellisuus

Vastuu budjetista ja elinkaaresta on hallittavissa vain selkeillä laatumittareilla. TPI Control tarjoaa tutkittua tietoa, jonka avulla rakentaminen ja ylläpito saadaan optimoitua kestävästi.

Hukkaako kiinteistötekniikkasi epäoptimaaliset säädöt energiaa?

Ekologisuus

Suurin osa Suomen kiinteistöistä hukkaa energiaa. Ole edelläkävijä tutkittuun tietoon perustuvassa suunnittelussa ja optimoinnissa ja saat ison kilpailuvaltin.

Kiinteistötekniikan optimointi tekee kiinteistöstäsi energiatehokkaan

Energiatehokkuus

Kiinteistöstä tulee energiatehokas ja helposti ylläpidettävä, kun optimoimme lämmön ja ilmanvaihdon prosessit mitatuilla ohjausarvoilla.

Miksi tämä kaava Q = Cp * m * ∆t saadaan toimimaan optimaalisesti?

Ennakointi kannattaa

Kiinteistötekniikka tarvitsee ylläpitoa toimiakseen oikein. Me autamme kontrolloimaan lämpöä ja ilmanvaihtoa ennakoivasti. Aloitamme olosuhdeselvityksellä ja kunnostuksella, jonka jälkeen voit jättää lämmönsiirtoprosessit TPI:n kontrolloitavaksi.Kiinteistön olosuhdeselvitys antaa lisätietoa myös tekniikan tilasta

Olosuhdeselvitys kertoo kiinteistösi ongelmat. Mittaamme ja tutkimme huolellisesti, jonka jälkeen saat selkeät raportit ja lämmönsiirron ohjausarvot.

Kiinteistötekniikan kunnostaminen saa aikaan säästöjä

Kunnostus laittaa kiinteistösi lämmönsiirtoprosessit kuntoon, mistä seuraa säästöjä, hyvinvointia ja häiriöttömyyttä.

Pidä kiinteistötekniikan kustannukset kontrollissa

Kontrolli minimoi turhat huoltokäynnit, kustannukset ja ilmanvaihdon ja lämmityksen epätasapainon aiheuttamat ongelmat. Kontrolloimme kokonaisuutta lämmönsiirron ohjausarvoilla.

Jätä tietosi ja otamme yhteyttä

Ajankohtaista

#

Olosuhdeselvitys on helppo keino varmistaa tilankäyttäjien viihtyvyys

Sisäilmaolosuhteiden, ilmanvaihdon ja lämmönsiirtojärjestelmien toimiva kontrollointi ehkäisee ongelmatilanteita. Usein se on kuitenkin hankalaa, sillä kaikkia kokonaisuuteen vaikuttavia osatekijöitä ei tunneta. Tällöin ongelmiin puututaan vasta, kun tilankäyttäjiltä tulee valituksia, ja silloinkin vain paikallisesti ja pintapuolisesti. TPI:n olosuhdeselvitys selvittää kokonaisvaltaisesti lämmönsiirtojärjestelmien toiminnan tilan. Se on helppo keino varmistaa, että kaikki on kunnossa ja tilankäyttäjät pysyvät tyytyväisinä.
Lue lisää
#

TPI Controlin käyttöönottopalvelu vähentää korjausvelkaa

Korjausvelka kertoo, kuinka paljon enemmän rakennuksiin olisi pitänyt investoida, jotta ne olisivat kaikin puolin kunnossa. Rakennus- ja saneerausprojektit toteutetaan useiden eri toimijoiden kesken, ja tavallisesti korjausvelan suurin aiheuttaja on kokonaisuuden hallinnan ja ohjauksen puute. TPI Controlin käyttöönottopalvelun avulla kiinteistön sisäolosuhteisiin vaikuttavat prosessit saadaan paremmin hallintaan.
Lue lisää
#

Ota kiinteistösi sisäolosuhteet, energiankäyttö ja elinkaari kontrolliin

TPI Controlilta löytyy referenssit esimerkiksi 60 kiinteistön ja yhteensä 300 lämmöntalteenottolaitteen toiminnan analysoinnista ja kunnostamisesta, jolla on saavutettu yhteensä liki 8500 MWh:n energiansäästö vuositasolla. Yksittäisissä kohteissa energiansäästö on ollut jopa yhdeksän prosenttia.
Lue lisää

Asiakkaitamme

Citycon

Citycon – Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien jatkuva seuranta luo varmuutta ja auttaa optimoimaan huoltotoimenpiteet
Lue koko tarina

Tamro

Tamro – Säännölliset kontrollikäynnit osana elinkaariajattelua
Lue koko tarina

Ota yhteyttätpi@tpi.fi